Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20: Χρυσό μετάλλιο με φοβερή εμφάνιση στα 3.000 από την Μ. Κάσσου!

 Runbeat Team   19:09 12-02-2022  

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20: Χρυσό μετάλλιο με φοβερή εμφάνιση στα 3.000 από την Μ. Κάσσου!


Η Μαρία Κάσσου συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο τελευταίο διάστημα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μέτρα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Η νεαρή δρομέας σημείωσε χρόνο 9.32.59, χάνοντας για λίγο το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι, το οποίο αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους της για το 2022. Χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα της και την τακτική της, η Κάσσου τακτική πήρε τη νίκη στη γραμμή του τερματισμού, εκεί όπου έπεσε μαζί με την Ρουμάνα Σιρμπού (9.32.82).

 

Λίγους μήνες μετά από την καλή της παρουσία στις διοργανώσεις ανωμάλου, η Μαρία Κάσσου έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ συνέτριψε όλα τα ατομικά της ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό κι έδειξε πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να διεκδικήσει επιδόσεις που θα της επιτρέπουν καλά πλασαρίσματα σε διεθνείς διοργανώσεις.

Παράλληλα πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου η Κάσσου έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας το οποίο είναι 9.32.33 και ανήκει στην Αναστασία Καρακατσάνη.