Βασικές αλλαγές στον 20ό Olympus Marathon

 Runbeat Team   10:50 09-02-2024  

Βασικές αλλαγές στον 20ό Olympus Marathon


Ο επετειακός 20ός Olympus Marathon επιφυλάσσει αλλαγές για όσους αποφασίσουν να πάρουν μέρος όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Πιο συγκεκριμένα, οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους κάνουν γνωστό, αφενός ότι συνεχίζονται οι εγγραφές και αφετέρου ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Η ενημέρωση αναφέρει:

«Συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες της επετειακής 20ης διοργάνωσης Olympus Marathon, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28-30 Ιουνίου 2024 στο Λιτόχωρο, Πιερίας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για κάποιες βασικές αλλαγές που γίνανε.

 

Το Δ.Σ. και η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να αυξήσει το χρονικό όριο τερματισμού στους αγώνες Olympus Marathon και Olympus Ultra ώστε περισσότεροι αθλητές να έχουν δυνατότητα έγκυρα να ολοκληρώνουν τους αγώνες. Έτσι το χρονικό όριο στον Olympus Marathon ορίζεται στις 12 ώρες, και στον Olympus Ultra στις 22 ώρες.

Επίσης, το κόστος συμμετοχής στους αγώνες αλλάζει ανάλογα με την περίοδο εγγραφής. Για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 11 Φεβρουάριου 2024 υπάρχει έκπτωση.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.olympus-marathon.com

Παρακαλούμε όλους προτού να δηλώσουν συμμετοχή, να διαβάσουν τους κανονισμούς του αγώνα στον οποίο θέλουν να λάβουν μέρος.

Υπενθυμίζουμε, ότι για τη συμμετοχή στους αγώνες Olympus Marathon και Olympus Ultra είναι απαραίτητοι οι αγώνες – κριτήρια.

Σας περιμένουμε τέλη Ιουνίου στο «Βουνού των Θεών», στον Όλυμπο, για μια μεγάλη αθλητική γιορτή ενόψει της 20ης διοργάνωσης Olympus Marathon!».