Δε θα κατέβει στον κλειστό στίβο η Holly Bradshaw

 Runbeat Team   9:34 20-01-2022  

Δε θα κατέβει στον κλειστό στίβο η Holly Bradshaw


Την απόφαση να μην κατέβει στον κλειστό στίβο πήρε η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ, Holly Bradshaw.

Η Βρετανίδα πρωταθλήτρια αισθάνεται ανέτοιμη ψυχικά και σωματικά να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κι έτσι αποφάσισε να αφήσει τον κλειστό στίβο και να συγκεντρωθεί στον ανοικτό.

 

Η 30χρονη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το περασμένο καλοκαίρι στο Τόκιο και σίγουρα όλοι περίμεναν ακόμη περισσότερα από αυτήν φέτος, όμως όπως η ίδια δήλωσε «το σώμα μου δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο φορτίο της προπόνησης που χρειάζεται για να ανταπεξέλθω στον κλειστό στίβο. Όλο αυτό με έχει αφήσει να νιώθω απίστευτα κουρασμένη, στρεσαρισμένη και ξεφουσκωμένη, οπότε τα παίρνω όλα αυτά ως σημάδι ότι χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να συνέλθω».

Αυτό σημαίνει ότι η Holly Bradshaw θα χάσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στο Βελιγράδι, όμως ευελπιστεί να είναι παρούσα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο Γιουτζίν, αλλά και στις άλλες μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού. «Τους τελευταίους δύο μήνες παλεύω με διάφορα προβλήματα υγείας, σωματικά και ψυχικά που έχουν επηρεάσει σημαντικά την ικανότητά μου να προπονούμαι κοντά στο επίπεδο που θα ήθελα», επισήμανε η Holly Bradshaw.