Δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Εγγλεζάκης

 Runbeat Team   19:48 26-07-2021  

Δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Εγγλεζάκης


Ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης έκανε αγώνα δρόμου για να καταφέρει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά τελικά το σώμα του δεν θα του το επιτρέψει.

Ο 20χρονος κολυμβητής βρίσκεται κανονικά στο Τόκιο και το Ολυμπιακό Χωριό, όμως λόγω του χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί δεν θα αγωνιστεί. Ο Εγγλεζάκης θα αγωνιζόταν αύριο στις 14:31 στην τρίτη σειρά του αγωνίσματος 800μ. ελεύθερο ανδρών.

 

Ο νεαρός αθλητής ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Δυο χρόνια θυσίες, δυο χρόνια πλήρους αφοσίωσης στον στόχο και διαρκούς εξέλιξης, σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Οι τελευταίοι δυο μήνες εξελίχθηκαν ως οι πιο αβέβαιοι της ζωής μου. Ένας σοβαρός τραυματισμός, ένα χειρουργείο και εν τέλει, ελπίδα, πως όλα θα επιστρέψουν στην κανονική ροή τους και θα προλάβω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αυτό, δυστυχώς, δεν θα γίνει.

Παρόλ’ αυτά, βρίσκομαι στο Ολυμπιακό χωριό και ζώ την εμπειρία στο έπακρο, παρακολουθώ τους αγώνες από τις κερκίδες και πανηγυρίζω για τους φίλους και συναθλητές μου. Ζώ το όνειρο λίγο διαφορετικά.

Θα έρθουν κακές μέρες, μέρες που θα αφήνεις την ζωή να περνά, επιβάλλεται να παλέψεις. Χαμογελάμε στις αντιξοότητες, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα. Τις καλύτερες ημέρες θα τις φέρουμε εμείς.

Θα συνεχίσω να παλεύω μέσα από το άθλημα που αγάπησα, για τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με στήριξαν».