Διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια για προπονητές, αθλητές, γονείς

 Runbeat Team   18:11 21-01-2021  

Διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια για προπονητές, αθλητές, γονείς


Τη δυνατότητα διαδικτυακών σεμιναρίων εκπαίδευσης και επιμόρφωσης δίνει η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ στο πλαίσιο ανάπτυξης νέων δραστηριοτήτων της για το έτος 2021.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η Εταιρία του Δήμου Ηρακλείου, «προγραμματίζεται η υλοποίηση ενός ετήσιου προγράμματος διαδικτυακής εκπαίδευσης – επιμόρφωσης (για προπονητές, γονείς, αθλητές, αθλούμενους) με έναρξη τον Φεβρουάριο του 2021. Στο πρόγραμμα θα είναι εισηγητές διακεκριμένοι καθηγητές διαφορετικών ειδικοτήτων από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας και του εξωτερικού, οι οποίοι θα αναπτύσσουν θέματα που σχετίζονται με την προπονητική, την ψυχολογία, τη διατροφή, την ασφάλεια της άσκησης, το wellbeing κ.λ.π. Συνολικά κάθε εισήγηση θα έχει διάρκεια 35-40 λεπτά και στη συνέχεια θα ακολουθούν ερωτήσεις και διευκρινήσεις. Οι εισηγήσεις θα γίνονται κάθε 15 ημέρες και το πρόγραμμα θα αναρτιέται στο site της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ και του Δήμου Ηρακλείου».

Ακόμα δεν έχουν καθοριστεί οι ημέρες και οι ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων καθώς οι διοργανωτές περιμένουν τα αποτελέσματα ενός γκάλοπ που «τρέχει» και ζητά από τους ενδιαφερόμενους να ψηφίσουν ποιες μέρες και ώρες βολεύει καλύτερα.

Στη διαδικασία της ψήφισης των ενδιαφερόμενων έχουν μπει οι ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και οι ώρες 21:00 ή 21:30.