Ένα ακόμη επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών στις 20/12 από τον ΣΕΓΑΣ

 Runbeat Team   12:07 08-12-2021  

Ένα ακόμη επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών στις 20/12 από τον ΣΕΓΑΣ


Ένα ακόμη σεμινάριο επιμορφωτικού χαρακτήρα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με σκοπό τη διεύρυνση των γνώσεων των προπονητών όλων των βαθμίδων.

Η Επιτροπή Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Στήριξης της Ομοσπονδίας, λοιπόν, διοργανώνει το 3ο σεμινάριο της περιόδου τη Δευτέρα 20/12 (21.00-23.00). Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν τα δεδομένα που έλαβαν οι δύο Έλληνες τεχνικοί, οι οποίοι συμμετείχαν σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στρίβου. Συγκεκριμένα θα γίνει ανάλυση στοιχείων και δεδομένων από το σεμινάριο ακοντισμού, που έλαβε χώρα στη Φιλανδία τον Νοέμβριο με τη συμμετοχή του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μποσκαριώβ, αλλά και αυτό της δισκοβολίας, που διεξήχθη στην Εσθονία (19-21/11) με την παρουσία του συντονιστή των ρίψεων Χρήστου Παπαδόπουλου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο μέχρι το Σάββατο (18/12) συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα (πατήστε εδώ για να ανοίξετε τη φόρμα).

Αναλυτικά το πρόγραμμα, Δευτέρα (20/12) 21.00-23.00

*Παρουσίαση δεδομένων από το σεμινάριο του ακοντισμού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού στη Φινλανδία

εισηγητής: Γιώργος Μποσκαριώβ, ομοσπονδιακός προπονητής ΣΕΓΑΣ

*Παρουσίαση δεδομένων από το σεμινάριο της δισκοβολίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού στην Εσθονία

εισηγητής: Παπαδόπουλος Χρήστος, συντονιστής του τομέα των ρίψεων ΣΕΓΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ παρακαλεί όσους δηλώσουν συμμετοχή να κάνουν χρήση πραγματικών στοιχείων, στα οποία θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο τους, καθώς και το e-mail το οποίο να συνδέεται με το ονοματεπώνυμο, προκειμένου στο τέλος της επόμενης σεζόν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.