Διαθέσιμη η εφαρμογή OAKA app για τους χρήστες των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων

 Runbeat Team   17:09 26-11-2021  

Διαθέσιμη η εφαρμογή OAKA app για τους χρήστες των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων


Στη διάθεση του κοινού έχει τεθεί η εφαρμογή των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, με όνομα «ΟΑΚΑ app». Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για χρήστες Android συσκευών και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την κατεβάσουν πατώντας σε αυτό το σύνδεσμο.

Με το OAKA app, οι πολίτες μπορούν να προτείνουν ή να επισημάνουν τυχόν παραλήψεις και προβλήματα στις εγκαταστάσεις, με σκοπό να βελτιωθούν άμεσα από τους υπεύθυνους.

Τη διάθεση της εφαρμογής γνωστοποίησε ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης», Κωνσταντίνος Χαλιορής μέσω ανάρτησής του στα social media, στην οποία αναφέρει:

«Με χαρά, σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή OAKA app για συσκευές android είναι live και λειτουργική.

Για πρώτη φορά, δημιουργήσαμε την εφαρμογή OAKA app για συσκευές android, ώστε οι αθλητές, οι πολίτες και οι χρήστες των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, να μπορούν άμεσα να προτείνουν αλλά και να επισημάνουν τυχόν παραλήψεις και προβλήματα. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε όλοι μαζί, να συμβάλουμε στην καλύτερη συντήρηση, διαχείριση και λειτουργία του συγκροτήματος.

 

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναφέρετε κάποια βλάβη ή σημείο που χρειάζεται επιδιόρθωση, επισυνάπτοντας μία φωτογραφία, αν χρειάζεται και το σημείο στο χάρτη. Οι προτάσεις σας, θα συμβάλλουν στην βελτίωση και διατήρησης της ποιότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επίσης, έχουμε μεριμνήσει για την διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς μπορείτε με ένα απλό κείμενο να καταγράφετε, το πού βρίσκεται το πρόβλημα και να προσθέσετε μία φωτογραφία που να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Εάν επιθυμείτε ανάδραση μπορείτε λίγο πριν την αποστολή να προσθέσετε ένα email επικοινωνίας. Δεν απαιτείται ονοματεπώνυμο ή τηλέφωνο.

Το ΟΑΚΑ αλλάζει και η ματιά όλων μας είναι στραμμένη στα δεδομένα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και θα θέσουν την εξυπηρέτηση των πολιτών στην πρώτη γραμμή».