Δοκιμάζονται στο Βελιγράδι απόψε Πεσιρίδου, Καραγιάννη και Εμμανουηλίδου

 Runbeat Team   9:29 15-02-2023  

Δοκιμάζονται στο Βελιγράδι απόψε Πεσιρίδου, Καραγιάννη και Εμμανουηλίδου


Πέραν του Μίλτου Τεντόγλου και της Κατερίνας Στεφανίδη που αγωνίζονται απόψε στο μίτινγκ του Λιεβίν (δες ΕΔΩ), υπάρχουν και άλλοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε συναντήσεις του εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα, στο μίτινγκ του Βελιγραδίου θα αγωνιστούν σήμερα τρεις Ελληνίδες αθλήτριες και συγκεκριμένα η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Αναΐς Καραγιάννη και η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

 

Οι δύο πρώτες θα βρεθούν στην εκκίνηση των 60μ. εμπ. με στόχο να βελτιώσουν τους χρόνους που σημείωσαν το περασμένο Σάββατο στο ΣΕΦ. Η Καραγιάννη ήταν εντυπωσιακή το περασμένο Σάββατο νικώντας την κούρσα με το εντυπωσιακό 8.18. Η Πεσιρίδου ήταν δεύτερη με 8.28, ενώ φετινό της ρεκόρ είναι το 8.23. Η έμπειρη εμποδίστρια θέλει να βελτιώσει κι άλλο τους χρόνους της και αυτό θα επιδιώξει απόψε στο Βελιγράδι.

Στα 60 μέτρα θα αγωνιστεί η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου. Η νεαρή πρωταθλήτρια έχει στα πόδια της φέτος έναν πολύ καλό χρόνο (7.37) και θα προσπαθήσει να κατεβάσει για μια ακόμη φορά το χρονόμετρο και να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ. Τον καλύτερο χρόνο στη σειρά έχει η Κύπρια Ολίβια Φωτόπουλου με το 7.28 που έκανε το περασμένο Σάββατο στην ημερίδα του ΣΕΦ.