«Δρόμος της Ακμής»: Βάζει τη σκυταλοδρομία στις υπεραποστάσεις

 Runbeat Team   21:31 18-04-2024  

«Δρόμος της Ακμής»: Βάζει τη σκυταλοδρομία στις υπεραποστάσεις


Ο «Δρόμος της Ακμής» ή Heyday Road 2 "Σπάρτη - Μεγαλόπολη - Ανδρίτσαινα - Αρχαία Ολυμπία" δίνει φέτος ραντεβού με τους φίλους της υπεραπόστασης το διήμερο 25 & 26 Μαΐου 2024.

Είναι ένας αγώνας που πέραν της ατομικής προσπάθειας δίνει την ευκαιρία και στη συνεργασία καθώς στις δύο διαδρομές θα υπάρχουν ομάδες δρομέων που θα συνεργαστούν για να φτάσουν στον τερματισμό.

 

Στην ενημέρωσή τους οι διοργανωτές τονίζουν: «Η διοργάνωση του "Δρόμου της Ακμής" φέρει για εμάς ξεχωριστή βαρύτητα. Στοχεύοντας πάντα στην ουσία του αγώνα - η οποία δεν εστιάζει μόνο στον υγιή ανταγωνισμό, αλλά στην αλληλοϋποστήριξη και στην ομαδικότητα - συνειδητοποιήσαμε πως ενδέχεται να υπάρχει μία «ανισότητα» μεταξύ της επιθυμίας και της σωματικής δυνατότητας και σχεδιάσαμε την προσθήκη ενός ομαδικού πακέτου. Τον «Αγώνα του μηνύματος», στηριζόμενο στην κλασσική μορφή της σκυταλοδρομίας. Λίγες εβδομάδες πριν τον αγώνα, σας παρουσιάζουμε με ενθουσιασμό το 3ο πακέτο συμμετοχής η οποία δίνει την ευκαιρία για όσους διστάζουν να αγγίξουν – μόνοι - τις μεγάλες αποστάσεις. Με μία μόνο εγγραφή!

Διαδρομές:

Σπάρτη - Μεγαλόπολη (72 χιλιόμετρα)

Σπάρτη - Ολυμπία (165,96 χιλιόμετρα)

Διάρκεια:

15 ώρες για τη διαδρομή Σπάρτη - Μεγαλόπολη

27 ώρες για τη διαδρομή Σπάρτη - Ολυμπία

Ομαδικότητα:

Συνιστώνται Ομάδες 2 έως 5 αθλητών για τη διαδρομή Σπάρτη- Μεγαλόπολη

Ομάδες 4 έως 8 αθλητών για τη διαδρομή Σπάρτη- Ολυμπία (αλλά φυσικά μπορείτε εσείς να ορίσετε τον αριθμό των συμμετεχόντων όπως επιθυμείτε)

Κρατήστε και δυναμώστε την επιθυμία και Συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας, στηρίξτε ο ένας τον άλλον και σφυρηλατήστε μαζί μια αξέχαστη εμπειρία!».

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ΕΔΩ

Οι εγγραφές γίνονται ΕΔΩ