Δουβαλίδης: «Εύχομαι στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση να αφιερώνουμε τις καλές επιδόσεις μας σε χαρούμενους ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα»

 Runbeat Team   15:03 04-03-2023  

Δουβαλίδης: «Εύχομαι στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση να αφιερώνουμε τις καλές επιδόσεις μας σε χαρούμενους ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα»


Ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε στην πέμπτη θέση στη σειρά του με 7.82 και πέτυχε φετινό ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, στα 60μ. με εμπόδια. Ο Έλληνας αθλητής είχε μόλις δύο κούρσες στα πόδια του, συνεπώς δεν πήγε στην Τουρκία με πολλές φιλοδοξίες. Ο 35χρονος πρωταθλητής πήρε την 20η θέση στο σύνολο των συμμετεχόντων και πλέον στρέφει την προσοχή του στον ανοιχτό.

 

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Κώστας Δουβαλίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

«Είμαι χαρούμενος γιατί κατάφερα να τρέξω και να πετύχω ένα φετινό ρεκόρ, ώστε κι αν είναι χρόνος που δεν αντιπροσωπεύει τις επιδόσεις μου. Η χρονιά ήταν δύσκολη και περίεργη με έναν τραυματισμό πριν το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά με πάρα πολύ λίγη προπόνηση, στην ουσία με τις δύο προπονήσεις που έκανα στην Κωνσταντινούπολη, έφτασα εδώ και έκανε φετινό ρεκόρ σε μια μεγάλη διοργάνωση και αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Είμαι υγιής και συνεχίζω για το ανοιχτό», είπε αρχικά ο αθλητής και συμπλήρωσε: «Τέλος θέλω να πω πως είμαι πολύ λυπημένος με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους που έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Εύχομαι στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση να αφιερώνουμε τις καλές επιδόσεις μας σε χαρούμενους ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα».