Δύο αναβολές αγώνων ορεινού τρεξίματος λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών

 Runbeat Team   16:30 08-10-2021  

Δύο αναβολές αγώνων ορεινού τρεξίματος λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών


Για την επόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου μετατέθηκε ο 1ος Ορεινός Αγώνας Όρους Φαρμακά στο Γυμνό Αργολίδας (Υψόμετρο 1100μ.) καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του μεθαύριο οπότε και είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Την ευθύνη της διοργάνωση έχει ο  Σύλλογος “Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας” με την οικονομική ενίσχυση της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και την βοήθεια της Τοπικής Κοινότητας Γυμνού, Πολιτιστικού Συλλόγου “Μεγάλη Βρύση Φαρμακά”. Πρόκειται για μία διαδρομή 10.100 μέτρων με φανταστική θέα καθώς από δύο σημεία της φαίνονται ο Αργολικός και Κορινθιακός κόλπος. Η εκκίνηση έχει οριστεί στις 10π.μ. στην εκκλησία Αγ. Παρασκευή εντός των κατασκηνώσεων Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Μετατέθηκε και ο Leivadi Trail

Την προσεχή Κυριακή 10/10 είχε προγραμματιστεί και ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Leivadi Trail, όμως οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του. Έτσι, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, «η εκδήλωση, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή 17/10, τις ίδιες ώρες.

Οι εγγραφές που πραγματοποιήθηκαν ήδη ισχύουν κανονικά. Επειδή υπάρχουν ακόμη λίγες κενές θέσεις, οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη 14/10.

Όσοι αθλητές δεν τακτοποίησαν οικονομικά την συμμετοχή τους, για διάφορους λόγους, μπορούν να προχωρήσουν στην κατάθεση του ποσού και δεν χρειάζεται να κάνουν νέα εγγραφή.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση, αλλά αυτή η απόφαση είναι η καλύτερη τόσο για την ασφάλεια των αθλητών, όσο και για την ποιότητα της διοργάνωσης.

Επιθυμούμε δρομείς και συνοδοί εκείνη την ημέρα να απολαύσουν το όμορφο χωριό μας και να ευχαριστηθούν την τρεξιματική εξόρμησή τους.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://leivadi.com».