E. Κipchoge: «Επιστρέφω σύντομα και πιο δυνατός με τη στήριξη σας» (Vid)

 Runbeat Team   17:43 17-05-2023  

E. Κipchoge: «Επιστρέφω σύντομα και πιο δυνατός με τη στήριξη σας» (Vid)


Με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την 6η θέση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Eliud Kipchoge επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα αφύπνισης τόσο για τον ίδιο όσο και για όσους τον στηρίζουν μετά την «αποτυχημένη» προσπάθειά του να κερδίσει τον μεγαλύτερο Μαραθώνιο του κόσμου...

Στο βίντεο που δημοσίευσε, ο Κενυάτης αναφέρθηκε στα συναισθήματά του μετά την 6η θέση στον αγώνα των ΗΠΑ, λέγοντας ότι απογοητεύτηκε, όμως δεν παύει η ζωή και το τρέξιμο να είναι μία πρόκληση.





Στις δηλώσεις του, ο Kipchoge έδειξε έτοιμος να επιστρέψει πιο δυνατός…

Όσα είπε ο Eliud Kipchoge:

«Ήταν μία πραγματική απογοήτευση, είχα πολλή ενέργεια τους τελευταίους πέντε μήνες. Προετοιμαζόμουν καλά, σκεφτόμουν θετικά, αλλά στο τέλος, είναι μία πρόκληση. Ό,τι έγινε, έγινε, δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, η ζωή συνεχίζεται. Ξεκίνησα τον αγώνα με όλο μου τον εξοπλισμό και χαρούμενος.

 

Μετά από τα 3/4 του αγώνα, η ενέργειά μου έπεσε και είχα απλά τα μάτια μου στην γραμμή του τερματισμού. Την πέρασα και αυτό ήταν. Έλαβα πολλή υποστήριξη. Πολύ θετική υποστήριξη από τους χορηγούς, το management, την ομάδα μου και την κοινότητα. Ήταν μεγάλο κίνητρο. Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Είναι μεγάλο κίνητρο το ότι κάνω το σωστό και ότι θα επιστρέψω».