ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου: Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της χρονιάς

 Runbeat Team   11:46 14-02-2024  

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου: Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της χρονιάς


Η εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2023 των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου έγινε την Κυριακή (11/2) στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης.

Η εκδήλωση οργανώθηκε όπως κάθε χρόνο από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου. Σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, με την μουσική υπόκρουση πιάνου, στην εξαιρετική αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, βραβεύθηκαν οι καλύτεροι του 2023.

Πριν από τους χαιρετισμούς και τις βραβεύσεις κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος υπαλλήλου της ΕΑΣ επί σειρά ετών Άκη Θεοδωρόπουλου.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Βινατσέλας Κώστας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και απεύθυνε θερμό χαιρετισμό στους αθλητές, γονείς και προπονητές της περιφέρειας. Στην συνέχεια η Πρόεδρος τους ΣΕΓΑΣ κα. Σοφία Σακοράφα με την σειρά της αφού χαιρέτησε την εκδήλωση τόνισε την αναγκαιότητα της συμμετοχής στον αθλητισμό και ζήτησε από την πολιτεία την στήριξη του κλασικού αθλητισμού και των υποδομών του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Τρίπολης κ. Λαγός, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Μανδρώνης, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης και ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης κκ. Μακαρούνης, Χατζόπουλος και Χασάπης ενώ από το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ η κα. Βούλα Παχατουρίδου ειδική γραμματέας και οι κκ. Γιάννης Μπόλλας και Νίκος Τσώνης μέλη. Επίσης παραβρέθηκε ο Εθνικός Προπονητής αναπτυξιακών κατηγοριών Στέφανος Ματάκης