Ειρήνη Βασιλείου: «Επιστρέφω στην Ελλάδα πλήρης, με το κεφάλι ψηλά και υγιής»

 Runbeat Team   8:44 04-08-2021  

Ειρήνη Βασιλείου: «Επιστρέφω στην Ελλάδα πλήρης, με το κεφάλι ψηλά και υγιής»


Το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα παίρνει αύριο η Ειρήνη Βασιλείου, η οποία ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια με χρόνο 53.16 κατέλαβε την 35η θέση στο σύνολο των αθλητριών που μετείχαν στα 400μ. Η Ειρήνη Βασιλείου αναμένεται να φτάσει στον τόπο καταγωγής της, το Ηράκλειο, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης όπου θα την περιμένουν οι δικοί της άνθρωποι με την αγκαλιά τους ανοικτή.

Η ίδια είναι μεν ικανοποιημένη από την παρουσία της στο Τόκιο, ωστόσο, ήθελε έναν καλύτερο χρόνο κάτι που εξομολογήθηκε και μετά τη λήξη της κούρσας της. Σήμερα με μία ανάρτησή της στις σελίδες που διατηρεί στα social media κάνει τον απολογισμό της και ευχαριστεί όσους τη στήριξαν.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Η παρουσία μου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο ολοκληρώθηκε. Δυστυχώς δε βγήκε ο χρόνος που ήθελα. Έχουμε και εμείς οι αθλητές τις "κακές" μας ημέρες. Έχω μάθει στην ζωή μου να αναγνωρίζω τα λάθη μου αλλά και να αναγνωρίζω τι έχω πετύχει και μέχρι που έχω φτάσει. Οπότε φεύγω με το κεφάλι ψηλά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έχουν σταθεί τόσο πολύ και είναι δίπλα μου σε όλη αυτή την διαδρομή. Την οικογένεια μου, τους προπονητές μου, το σωματείο μου (ΑΕ Μεσογείων ο Παλληνεύς) και φυσικά τους χορηγούς μου.

Επιστρέφω στην Ελλάδα πλήρης και πάνω απ' όλα Υγιής!

Θα ήθελα μέσα απ' τη καρδιά μου να σας ευχαριστήσω τόσο πολύ για μηνύματα που μου έχετε στείλει όλο αυτό το διάστημα. Καλό καλοκαίρι σε όλους».