Εκπαιδευτικά Προγράμματα από το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου για μαθητές και μαθήτριες

 Runbeat Team   11:00 03-03-2022  

Εκπαιδευτικά Προγράμματα από το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου για μαθητές και μαθήτριες


Τη δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες να συμμετέχουν σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν τον αθλητισμό προσφέρει το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορεί να βοηθήσει στη γνώση των νεαρών μαθητών και φυσικά να τους κινήσει το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Στους φιλόξενους χώρους του νεοκλασικού κτιρίου, που στεγάζει το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα με ποικίλη θεματολογία και απευθύνονται σε μαθητές από την Α΄ Δημοτικού μέχρι και την Γ΄ Λυκείου .

Τα προγράμματα εκπονούνται και εφαρμόζονται από το ειδικευμένο προσωπικό του Μουσείου, απόπαιδαγωγούς του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, από τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, από τους Πρωταθλητές του Μαραθωνίου Δρόμου με γνώμονα πάντα την ηλικία, τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Στόχος μας, η κατάκτηση της γνώσης με δημιουργικό κι ευχάριστο τρόπο, μέσα σ’ ένα πλαίσιο που ενθαρρύνει τον πειραματισμό, καλλιεργεί τις δεξιότητες και την κριτική σκέψη των παιδιών και συμπληρώνει τον εκπαιδευτικό ρόλο του σχολείου.

Δ/νση Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου : Λεωφ. Μαραθώνος & 25ης Μαρτίου.

Τηλ.: 22940-67617. E-mail: [email protected]

Ιστοσελίδα www.marathonrunmuseum.com»

Την ανακοίνωση συνοδεύει το εξής βίντεο: