Ελευθερίου και Νατσιοπούλου νικητές στον Σαρωνικό Δρόμο

 Runbeat Team   9:48 20-02-2023  

Ελευθερίου και Νατσιοπούλου νικητές στον Σαρωνικό Δρόμο


Συνολικά 51 δρομείς κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον Σαρωνικό Δρόμο απόστασης 61χλμ, έναν από τους ιστορικότερους της Ελλάδας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακής 19/2 από τον Απόλλων Δυτικής Αττικής.

Σε μια ηλιόλουστη μέρα και με θέα τη θάλασσα 61 δρομείς βρέθηκα στην εκκίνηση. Εξ αυτών τερμάτισαν οι 51, όμως όλοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας να διανύσουν μία πανέμορφη, αλλά παράλληλα και δύσκολη διαδρομή σε κάποια σημεία.

 

Νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ελευθερίου με 4:13:09, ενώ ακολούθησε ο Βασίλης Τιμπλαλέξη με 4:36:52 και τρίτος ήταν ο Χάρης Βάκουλας με 4:52:55 .

Από τις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Βικτώρια Νατσιοπούλου 5:37:46, δεύτερη ήταν η Ελένη Μπίσκα με 5:42:37 και τέλος την 3η θέση κατέκτησε η Μαρία-Χριστίνα Πάλλη 6:46:48.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές τόνισαν:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  την περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα τον αντιπεριφεριάρχη κ. Κοσμόπουλο Ελευθέριο για την συνεργασία και χορηγία του, τον Δήμο Μεγάρων και τον ΝΠΔΔ Ηρόδωρο, τους συλλόγους ΑΠΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ και τον αθλητικό σύλλογο ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για την πολύτιμη βοήθεια τους, τον Δημήτρη Βόρδο, τον Μαργέτη Παναγιώτη και την οικογένεια του, το kafe Αqua Mare, την εταιρεία dole, την ORTHOPEDISI με το ασθενοφόρο, την εταιρεία TAILWIND BORN TO RUN, την τροχαία Μεγάρων για την πολύτιμη βοήθεια της, καθώς και όλων των πολυάριθμων συνοδών εθελοντών που πειθάρχησαν στις οδηγίες μας με την άψογη συμπεριφορά τους, μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε. Και φυσικά τα πληρώματα που επάνδρωσαν τους σταθμούς ανεφοδιασμού των αθλητών με τα πλούσια καλούδια που διέθεταν και βοήθησαν την διοργάνωση να επιτύχει απόλυτα.

Πριν την έναρξη του αγώνα κάναμε κλήρωση προσφορά του συλλόγου για 10 συμμετοχές στο μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και 2 υπέροχα ζευγάρια παπούτσια trail προφορά του ΑΛΕΞΑΚΟΥ ΠΑΝΟΥ TAIWIND BORN TO RUN τον οποίο και ευχαριστούμε από καρδιάς που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει και κέρδισαν οι Βυθόπουλος Χρήστος και Καστάνης Παναγιώτης».