Ένας αγώνας αφιερωμένος στα παιδιά με καρκίνο

 Runbeat Team   20:01 15-01-2022  

Ένας αγώνας αφιερωμένος στα παιδιά με καρκίνο


Με σύνθημα «Τρέξε για τα παιδιά με καρκίνο και προώθησε το μήνυμα: “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών!”», ο Σύλλογος «Ορίζοντας» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου διοργανώνει συμβολικό Αγώνα Δρόμου - Δυναμικού Περπατήματος αποστάσεων 2,5χλμ, 5χλμ και 10χλμ, για μικρούς και μεγάλους!

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του, «γιορτάζουμε αυτή την ημέρα, τρέχουμε για τα παιδιά με καρκίνο και προωθούμε το μήνυμα: “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών!”. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αποκλειστικά αφιερωμένη στους μικρούς αυτούς ήρωες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να επιλέξει την χιλιομετρική απόσταση που επιθυμεί και να την “τρέξει” ή να “περπατήσει” σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές κι αν το αποφασίσει, από τις 10 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα του, κάθε συμμετέχοντας μπορεί να αναρτήσει τη διαδρομή του ή φωτογραφίες από αυτήν, με @orizondas_chania #orizondas #runforkids στα προσωπικά του προφίλ στα social media.

Επίσης, σε κάθε συμμετέχοντα θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά αναμνηστικό συμμετοχής. Όλοι μαζί τρέχουμε για τα παιδιά με καρκίνο και αναδεικνύουμε την σπουδαιότητα της δωρεάς μυελού των οστών!».

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» ιδρύθηκε το 2004 στα Χανιά, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογος, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια του εθελοντισμού, χωρίς κρατική επιχορήγηση.