Ενεπλάκη σε αεροπορικό ατύχημα ο David Rudisha – Επιβίωσε από θαύμα! (Pic)

 Runbeat Team   10:28 11-12-2022  

Ενεπλάκη σε αεροπορικό ατύχημα ο David Rudisha – Επιβίωσε από θαύμα! (Pic)


Τυχερός που είναι ζωντανός ο David Rudisha, καθώς όπως αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 800 μέτρα ενεπλάκη σε αεροπορικό ατύχημα! Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο James Smart, ο David Rudisha βρισκόταν μέσα σε ένα μικρό αεροσκάφος το οποίο έπεσε λίγο μετά την απογείωσή του λόγω βροχής στην περιοχή Amboseli National Park τη Κένυας αλλά είναι καλά, έχοντας επιβιώσει ουσιαστικά από θαύμα.

 

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για το ατύχημα δεν είναι πολλές, όμως όπως επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στίβου της Κένυας, Barnaba Korir, ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στα 800 μέτρα πήγε στο νοσοκομείο του Makindu προκειμένου να λάβει την απαραίτητη βοήθεια.

Όπως μπορούμε να δούμε και στην χαρακτηριστική φωτογραφία, ο Rudisha είναι καλά, καθώς πόζαρε δίπλα στο αεροπλάνο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα kenyans.co.ke, αυτό ήταν το δεύτερο ατύχημα με μικρό αεροσκάφος μέσα στην τελευταία εβδομάδα στην περιοχή. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο David Rudisha είχε επιβιώσει πριν από τρία χρόνια και από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.