Εντυπωσιακή η Μηλάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας Δρόμου Γυναικών

 Runbeat Team   10:45 27-06-2022  

Εντυπωσιακή η Μηλάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας Δρόμου Γυναικών


Η Ηρώ Μηλάκη ακολουθεί έναν νέο δρόμο τους τελευταίους μήνες και δείχνει τις δυνατότητές της.

Τα τελευταία χρόνια την είχαμε συνηθίσει ως συνοδό σε τυφλούς αθλητές ποδηλασίας ΑμεΑ έχοντας μάλιστα συμμετοχές σε Παγκόσμια πρωταθλήματα και σε Παραολυμπιάδας. Φέτος δείχνει έτοιμη να ακολουθήσει ένα πιο μοναχικό μονοπάτι στοχεύοντας όμως και πάλι ψηλά. Ήδη έχει στο παλμαρέ της αρετές επιτυχίες, ενώ και το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πρόσθεσε δύο μετάλλια στη συλλογή της. Πιο συγκεκριμένα είχε ως απολογισμό ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου γυναικών.

Η αθλήτρια του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου αγωνιζόμενη στο Παρανέστι της Δράμας στέφθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Ατομική Χρονομέτρηση γυναικών, καλύπτοντας την απόσταση των 21,2 χιλιομέτρων σε 31 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα. Την 2η θέση πήρε η Βαρβάρα Φασόη και την 3η η Ελευθερία Γιάχου.

Επίσης ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα της αντοχής με χρόνο 3.23:58, έπειτα από φοβερή μάχη με τις Αθηνά Χατζηστύλη και Νάντια Συντζανάκη στο τελευταίο σπριντ. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Βαρβάρα Φασόη, ενώ 2η τερμάτισε η Κατερίνα Ελευθεριάδου.

Για την Μηλάκη στόχος είναι να βελτιώνεται συνεχώς και να καταφέρει να πάρει την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Παρισιού στο σπριντ πίστας.