Επιστολή του ΣΕΓΑΣ στον Λευτέρη Αυγενάκη για τον κλειστό στίβο σε ΣΕΦ και Παιανία

 Runbeat Team   11:57 03-12-2022  

Επιστολή του ΣΕΓΑΣ στον Λευτέρη Αυγενάκη για τον κλειστό στίβο σε ΣΕΦ και Παιανία


Έντονος είναι ο προβληματισμός των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ για την ομαλή διεξαγωγή των χειμερινών διοργανώσεων καθώς δεν υπάρχουν πολλές και σε καλή κατάσταση εγκαταστάσεις με κλειστό στίβο στην Ελλάδα.

Όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία τις επόμενες ημέρες θα στείλει επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη από τον οποίο θα ζητά τη χρήση του κλειστού προπονητηρίου της Παιανίας.

 

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες υπήρξε συνάντηση και με τη διοίκηση του ΣΕΦ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να υπάρξει μία αγαστή συνεργασία για να γίνουν κάποιες απαραίτητες εργασίες στον στίβο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας που και φέτος θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή του ο ΣΕΓΑΣ: «Επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη θα αποστείλει ο ΣΕΓΑΣ, με αφορμή τους αγώνες της χειμερινής περιόδου, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης.

Η παντελής έλλειψη κλειστού στίβου, σε συνδυασμό με την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας δημιουργεί για ακόμη μια φορά τεράστιο πρόβλημα στην απαραίτητη προπονητική προετοιμασία καθώς και στη συμμετοχή σε αγώνες των αθλητών-τριών της Ομοσπονδία μας για το 2023.

Η Ομοσπονδία, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 είχε σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΣΕΦ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έχει την αποκλειστική χρήση της αρένας του Σταδίου, για την διεξαγωγή ημερίδας στις 11 Φεβρουαρίου και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις 18 και 19 Φεβρουαρίου. Παράλληλα συζητήθηκε και η αναζήτηση πιθανών ημερομηνιών εντός των οποίων θα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του στίβου, προκειμένου να ελεγχθεί και να πραγματοποιηθούν επί τόπου εργασίες αποκατάστασης για να δοθεί η δυνατότητα στην Ομοσπονδία να διοργανώσει τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της σε κλειστό στίβο για το 2023.

Η ομοσπονδία, γνωρίζοντας τις προσωπικές πρωτοβουλίες του Υπουργού για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του κλειστού προπονητηρίου της Παιανίας, ζητά στην ίδια επιστολή να ενημερωθεί για τη δυνατότητα χρήσης του από την Ομοσπονδία για το 2023».