Επιστρέφει στη δράση με αγώνα 10 χιλιομέτρων στο Λονδίνο ο Mo Farah

 Runbeat Team   18:03 22-02-2022  

Επιστρέφει στη δράση με αγώνα 10 χιλιομέτρων στο Λονδίνο ο Mo Farah


Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση δείχνει μετά από αρκετό καιρό ο Mo Farah, ο οποίος θα λάβει μέρος στον αγώνα Vitality London τον Μάιο. Ο 38χρονος Βρετανός δεν έχει αγωνιστεί από το περασμένο καλοκαίρι λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και πλέον τον έχει ξεπεράσει, καθώς έγινε γνωστό ότι θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα, τον οποίο έχει κερδίσει επτά φορές στο παρελθόν.

Το Vitality London είναι αγώνας 10 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 5.000 και 10.000 μέτρα σε Λονδίνο και Ρίο έχει κερδίσει τον αγώνα πέντε σερί χρονιές, από το 2009 έως το 2013 και άλλες δύο, το 2018 και το 2019.

«Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω σε φόρμα από τον τραυματισμό που είχα το περασμένο καλοκαίρι και έχω μερικούς ακόμα μήνες σκληρής προπόνησης» είπε στο BBC ο Mo Farah.

 

«Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από το event. Το έχω κερδίσει επτά φορές και το να τρέχω στο κέντρο του Λονδίνου είναι κάτι το οποίο δεν βαριέσαι ποτέ. Η ατμόσφαιρα και οι χιλιάδες συμμετέχοντες είναι πάντα κάτι το φανταστικό και δεν μπορώ να περιμένω να λάβω μέρος ξανά εκεί».

Θυμίζουμε ότι ο o Mo Farah δεν κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο την περασμένη χρονιά και μετά τον τραυματισμό του κυκλοφόρησαν φήμες ότι πρόκειται να αποσυρθεί, κάτι το οποίο άφησε ανοικτό ο ίδιος για την ερχόμενη τριετία, τονίζοντας μέσα από δηλώσεις του ότι θέλει να αρχίσει να «επιστρέφει» πράγματα στη νέα γενιά, αλλά και ότι μπορεί να είναι προπονητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού του 2024.