Επιστρέφει στις 13 Μαρτίου το Kavala Trail Run

 Runbeat Team   12:01 29-01-2022  

Επιστρέφει στις 13 Μαρτίου το Kavala Trail Run


Μετά από δύο χρόνια το Kavala Trail Run επιστρέφει ξανά φέτος. Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας διοργανώνουν την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στο περιαστικό δάσος της πόλης για όγδοη χρονιά τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kavala Trail Run απόστασης 13χλμ.

Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί και ένας μικρότερος αγώνας απόστασης 5,5 χιλιομέτρων.

 

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές: «Σκοπός της εκδήλωσης είναι να έρθουν σε επαφή με τη φύση και ειδικά με το δάσος που αγκαλιάζει την πόλη, κόσμος όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να αγωνιστούν και να χαρούν την συμμετοχή τους καθώς η διαδρομή θα είναι μικρή και μέτριας σχετικά δυσκολίας.

Το περισσότερο μέρος τηςκινείται σε μονοπάτια εξαιρετικής ομορφιάς και ο αθλητής έχει την ευκαιρία να θαυμάσει στα ψηλότερα σημεία της διαδρομής την μοναδική θέα προς την πόλη της Καβάλας , αγναντεύοντας επίσης το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Σας καλούμε όλους λοιπόν, να δώσετε το παρόν σας και να δείτε από κοντα τις Φυσικές ομορφιές της πόλης μας».

Σύμφωνα με την προκήρυξη ο μέγιστος αριθμός αθλητών είναι 350 στα 13 χλμ και 300 στα 5.5 χλμ. Επίσης τονίζεται ότι όσοι αθλητές το 2020 είχαν τακτοποιήσει οικονομικά την συμμετοχή τους, στον αγώνα του 2022 θα συμμετέχουν κάνοντας μόνο την εγγραφή.

Στους αγώνες θα τηρηθούν τα υγιειoνομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνες τις ημέρες.