Εποικοδομητική η διαδικτυακή συνάντηση των προπονητών σύνθετων αγωνισμάτων

 Runbeat Team   12:05 10-12-2021  

Εποικοδομητική η διαδικτυακή συνάντηση των προπονητών σύνθετων αγωνισμάτων


Αρκετά ενδιαφέρουσα ήταν η πρώτη συνάντηση (διαδικτυακή) της υπεύθυνου σύνθετων αγωνισμάτων, Δέσποινας Πάκου με τους προπονητές και τις προπονήτριες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Αρκετοί ήταν οι προπονητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Πάκου με αποτέλεσμα η συζήτηση να έχει διάρκεια και ουσία καθώς υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σε προπονητικά και διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν τα αγωνίσματα των συνθέτων.

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2022 απασχόλησε το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας, αφού συζητήθηκαν τρόποι μέσα από τους οποίους θα "ανοίξει" η αγωνιστική δράση στα σύνθετα σε όλες τις κατηγορίες. Οι προπονητές συμφώνησαν στην ανάγκη διοργάνωσης περισσότερων αγώνων συνθέτων, μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν οι αθλητές, καθώς και την πιθανότητα να βγουν τα σύνθετα των κατηγοριών από τον κορμό των πρωταθλημάτων.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια πρώτη συζήτηση για τα καμπ της επόμενης χρονιάς, τόσο για τις μικρές κατηγορίες, όσο και για τους άνδρες/γυναίκες. Στη συζήτηση των προπονητών συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της ΕΑΣ, Κώστας Κεντέρης.