Έτρεξε στην μνήμη των γονιών της συγκεντρώνοντας 10.000 λίρες για την καταπολέμηση του καρκίνου του παγκρέατος!

 Runbeat Team   15:51 01-06-2022  

Έτρεξε στην μνήμη των γονιών της συγκεντρώνοντας 10.000 λίρες για την καταπολέμηση του καρκίνου του παγκρέατος!


Η Victoria Baldie θέλησε να τιμήσει τους γονείς της, που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή στον μαραθώνιο του Εδιμβούργου που έγινε την περασμένη Κυριακή, τρέχοντας μάλιστα και για φιλανθρωπικό σκοπό. Η δρομέας συγκέντρωσε 10.000 λίρες για τον οργανισμό Pancreatic Cancer UK, τερματίζοντας στον μεγάλο μαραθώνιο της Σκωτίας.

 

Οι γονείς της Victoria, η Bev και ο Doug γνωρίστηκαν στην ηλικία των 4 ετών, στη συνέχεια παντρεύτηκαν και έκλεισαν 50 χρόνια γάμου τον Μάιο του 2020. «Ήταν πραγματικά γραφτό να είναι μαζί» λέει η Victoria.

Τον Απρίλιο του 2021, η οικογένεια της Victoria γέμισε με θλίψη, καθώς η Bev έχασε την μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος, ενώ έξι μήνες αργότερα «έφυγε» και ο Doug, μετά από έμφραγμα.  

 

Μετά από τις δύο αυτές σημαντικές απώλειες, η Victoria βρήκε «καταφύγιο» στο τρέξιμο, καταφέρνοντας να ξεκινήσει σταδιακά από τα 5 χιλιόμετρα και να βρεθεί να τρέχει στην απόσταση του μαραθωνίου. «Το τρέξιμο δεν έχει διώξει το πένθος μου. Αυτό όμως που μου έχει δώσει είναι χρόνο να σκεφτώ. Ξέρω ότι οι γονείς μου θα ήταν υπερήφανοι που συγκέντρωσα χρήματα και μπορώ να βοηθήσω κόσμο» είπε.