Φλώρου – Δημητριάδου για τον αποκλεισμό της από την αποστολή για το Κάλι: «Αισθάνομαι πολύ αδικημένη»

 Πάνος Κατσαρός   18:19 21-07-2022  

Φλώρου – Δημητριάδου για τον αποκλεισμό της από την αποστολή για το Κάλι: «Αισθάνομαι πολύ αδικημένη»


Αντιδράσεις προκάλεσε ο αποκλεισμός της Αμαλίας Φλώρου - Δημητριάδου από την αποστολή που ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 που θα γίνει στο Κάλι. Η νεαρή αθλήτρια του επί κοντώ έχει φέτος την κορυφαία επίδοση για φέτος στο αγώνισμά της δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ομοσπονδίας για την μεγάλη διοργάνωση της Κολομβίας.

 

Η Αμαλία Φλώρου – Δημητριάδου ήταν πρώτη στο Πανελλήνιο Κλειστού στο ΣΕΦ, 1η στο Βαλκανικό Κ20 με ρεκόρ αγώνων, 3η στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, αλλά και μέσα στην οκτάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Μιλώντας στο Runbeat, η νεαρή αθλήτρια εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό της από την αποστολή, χάνοντας τη θέση της, που βάσει επιδόσεων, δικαιούταν.

«Εύχομαι κανένας άλλος αθλητής να μη νιώσει αυτό που νιώθω»

«Αισθάνομαι πολύ αδικημένη με την απόφαση της επιτροπής υψηλού αθλητισμού διότι πέτυχα τη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία μου μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζει ο κανονισμός και είμαι δευτεραθλήτρια στο πρωτάθλημα Κ20» είπε η νεαρή Ελληνίδα αθλήτρια στο Runbeat που στη συνέχεια τόνισε «Εύχομαι κανένας άλλος αθλητής να μη νιώσει αυτό που νιώθω».

Φλώρου – Δημητριάδου για τον αποκλεισμό της από την αποστολή για το Κάλι: «Αισθάνομαι πολύ αδικημένη» runbeat.gr

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ο προπονητής της, Βασίλης Μεγαλοοικονόμου έστειλε επιστολή στον ΣΕΓΑΣ προκειμένου να εκφράσει τη θέση του και να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση της ομοσπονδίας.