Γ. Πριβιλέτζιο: Μετά τη νίκη της το 2021 και την γέννηση της κόρης της το 2022, επιστρέφει στον ΑΜΑ!

 Πάνος Κατσαρός   17:05 27-10-2023  

Γ. Πριβιλέτζιο: Μετά τη νίκη της το 2021 και την γέννηση της κόρης της το 2022, επιστρέφει στον ΑΜΑ!


Μία δρομέας που έχει γράψει τη δική της ιστορία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, επιστρέφει φέτος στον αγώνα και βρίσκεται εκ νέου ανάμεσα στα φαβορί. Ο λόγος για την Γκλόρια Πριβιλέτζιο, η οποία μετά από ένα χρόνο απουσίας από τον πιο ιστορικό μαραθώνιο του κόσμου, επιστρέφει έχοντας δουλέψει σκληρά με στόχο το καλύτερο δυνατό.

 

Η 35χρονη δρομέας αγωνίστηκε τελευταία φορά στον μεγάλο αγώνα το 2021, όταν και έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού σε 2 ώρες 41 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια μεσολάβησε η γέννηση της κόρης της το 2022, κάτι το οποίο δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στον ΑΜΑ την περασμένη χρονιά, όμως πλέον είναι έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή.

Το Runbeat επικοινώνησε με την Γκλόρια Πριβιλέτζιο, η οποία μίλησε για την προετοιμασία της, αλλά και για τον στόχο της ενόψει του Μαραθωνίου της Αθήνας που θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου.

«Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και φέτος! Πήγαν όλα σχετικά καλά. Με τα σκαμπανεβάσματά μας αλλά αυτά είναι αναμενόμενα στον πρωταθλητισμό. Είμαι ικανοποιημένη όμως. Δούλεψα πολύ σκληρά και ανυπομονώ να αποδώσει η προσπάθεια μου. Εύχομαι να έχουμε ευνοϊκές συνθήκες και έναν όμορφο αγώνα» ήταν τα λόγια της έμπειρης μαραθωνοδρόμου.

Γ. Πριβιλέτζιο: Μετά τη νίκη της το 2021 και την γέννηση της κόρης της to 2022, επιστρέφει στον ΑΜΑ! runbeat.gr