Για τις 19 Μαρτίου ορίστηκε το Katerini Run-Άνοιξαν και πάλι οι εγγραφές

 Runbeat Team   10:43 09-03-2023  

Για τις 19 Μαρτίου ορίστηκε το Katerini Run-Άνοιξαν και πάλι οι εγγραφές


Μετά την αναβολή του αγώνα λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη οι διοργανωτές του Katerini Run έψαχναν την ιδανική ημερομηνία για να ορίσουν εκ νέου τον αγώνα.

Έτσι, όπως ανακοίνωσαν θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Ημιμαραθωνίου Katerini Run 2023 και των παράλληλων αγωνισμάτων ενημερώνει ότι ο εξ αναβολής αγώνας από 5 Μαρτίου 2023, πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023. Παράλληλα ενημερώνει ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα, στην μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους άδικα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023. Μεταφέρει δε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Τέλος γνωστοποιεί ότι μέρος από τα έσοδα του αγώνα θα ενισχύσουν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Τροχαίων Ατυχημάτων στο πλαίσιο την κοινωνικής πολιτικής του Συλλόγου και στην μνήμη όλων των θυμάτων του δυστυχήματος».

Να υπενθυμίσουμε ότι την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και ο Οργανισμός Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Πρόκειται για έναν δημοφιλή ημιμαραθώνιο καθώς η διαδρομή είναι επίπεδη και επιτρέπει στην επίτευξη καλών χρόνων. Εκτός από τον ημιμαραθώνιο θα διεξαχθούν και αγώνες 5 χιλιομέτρων και 1000μ. για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Οι εγγραφές άνοιξαν ξανά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ΕΔΩ.