Για τις 22 Μαΐου έχει προγραμματιστεί ο 8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού

 Runbeat Team   14:19 09-04-2022  

Για τις 22 Μαΐου έχει προγραμματιστεί ο 8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού


Ένας αγώνας αφιερωμένος στον Αυτισμό έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ωραιοκάστρου τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού.

 

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη γνωριμία με το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, είναι επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγώνες, ένας 15χλμ, ένας 5χλμ και ένας 1000μ.

Το κόστος συμμετοχής για τον πρώτο αγώνα που θα ξεκινήσει στις 10π.μ. είναι 12 ευρώ, για τον δεύτερο με ώρα εκκίνησης 10:20π.μ. είναι 5 ευρώ και για τον αγώνα των 1000μ. είναι 3 ευρώ και θα ξεκινήσει στις 10:30π.μ.

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στον Αγώνα έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης, μέχρι και 15 ημέρες πριν την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους, σύμφωνα πάντα με τις διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που θα ισχύουν πριν την ημερομηνία του 8ου Αγώνα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στο https://autismelpida.gr/8os-fil-agon-vounou-autismos.../...