Γκιώνης: «Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτή την φορά η υπέρβαση» (Vid)

 Runbeat Team   18:42 25-07-2021  

Γκιώνης: «Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτή την φορά η υπέρβαση» (Vid)


Ο Παναγιώτης Γκιώνης συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στο Ολυμπιακό τουρνουά του πινγκ πονγκ καθώς σήμερα νίκησε με 4-1 γκέιμ τον Αιγύπτιο Αχμέτ Σαλέχ (Νο. 31 του ταμπλό) και προκρίθηκε στον 3 γύρο του μονού των ανδρών.

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα του, ο Έλληνας πρωταθλητής είπε πως ελπίζει να κάνει την υπέρβαση σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να καταφέρει να διακριθεί.

«Για άλλη μία φορά καταφέρνω να φτάσω στον τρίτο γύρο, ελπίζω αυτή την φορά να κάνω την υπέρβαση, σίγουρα έχω μπροστά μου έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τον Κορεάτη που είναι νούμερο 10 στην παγκόσμια κατάταξη. Πρέπει σίγουρα να υπερβάλλω εαυτό. Ελπίζω να τα καταφέρω, είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια έδειξα πολύ καλά στοιχεία κι ότι είμαι σε καλή φόρμα. Ελπίζω να τα καταφέρω. Θα μπω στον αγώνα και για να το ευχαριστηθώ, με συγκέντρωση και θα το παλέψω. Σίγουρα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτή την φορά η υπέρβαση» είπε ο Γκιώνης.

 

Στη συνέχεια, ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ ρωτήθηκε για το πόσο μετράει η εμπειρία σε αυτό το επίπεδο, με τον ίδιο να απαντά πως: «Σίγουρα, η εμπειρία μετράει και σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες το βλέπω ξεκάθαρα. Είμαι πολύ πιο άνετος, δεν έχω το ίδιο άγχος με τις προηγούμενες φορές. Το βλέπω κιόλας σε άλλους αθλητές, που αγωνίζονται για πρώτη φορά. Μιλάω μαζί τους και μου λένε πόσο δύσκολο τους φαίνεται, αυτό με βοηθάει πάρα πολύ».

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ όσο ήμουν μικρός ότι θα πήγαινα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος μου ήταν να πάω σε μία διοργάνωση, στην Αθήνα το 2004. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω αυτή να είναι η πέμπτη και φαρμακερή», είπε κλείνοντας ο Παναγιώτης Γκιώνης.