Γκλόρια Πριβιλέτζιο: Επιστρέφει στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα, το σκέφτεται για Ρότερνταμ

 Πάνος Κατσαρός   14:54 24-01-2023  

Γκλόρια Πριβιλέτζιο: Επιστρέφει στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα, το σκέφτεται για Ρότερνταμ


Έτοιμη για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση είναι η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, αρκετούς μήνες μετά από τον τελευταίο της αγώνα. Η 34χρονη αθλήτρια έγινε μαμά τον Αύγουστο του 2022 και το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις για να αγωνιστεί ξανά σε επίσημους αγώνες μέσα στο 2023.

Η Πριβιλέτζιο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 14 Νοεμβρίου 2021 έχοντας κερδίσει με χρόνο 2:41:30.

 

Το Runbeat επικοινώνησε με την πρωταθλήτρια Ελλάδας στον μαραθώνιο για το 2021, με την Γκλόρια Προβιλέτζιο να τονίζει ότι θα επιστρέψει στην δράση μετά από 17 μήνες στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.

Μιλώντας στο Runbeat η έμπειρη αθλήτρια αποκάλυψε και τα επόμενα σχέδιά της, λέγοντας: «Θέλω να κάνω έναν ημιμαραθώνιο να “ξεκολλήσω”, μέχρι να βρω τα πατήματά μου, μάλλον θα είναι στο Ρότερνταμ».

Ο μαραθώνιος του Ρότερνταμ θα διεξαχθεί στις 16 Απριλίου και μένει να φανεί εάν τελικά η Γκλόρια Πριβιλέτζιο θα δηλώσει συμμετοχή στον μεγάλο αγώνα της Ολλανδίας και θα επιστρέψει στους μαραθωνίους μέσα στον Απρίλιο του 2023.