Η εκπληκτική Camille Herron κατέρριψε το ρεκόρ ανδρών στον μαραθώνιο του Texas Trail Festival

 Runbeat Team   12:01 06-06-2023  

Η εκπληκτική Camille Herron κατέρριψε το ρεκόρ ανδρών στον μαραθώνιο του Texas Trail Festival


Η υπερμαραθωνοδρόμος  Camille Herron έκανε για μία ακόμη φορά το… θαύμα της δείχνοντας ότι τα όριά της είναι ανεξάντλητα. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε συμμετείχε στον μαραθώνιο Texas Trail Festival στο Spicewood του Τέξας, έναν από τους δυσκολότερους trail μαραθωνίους του κόσμου. Για την Camille Herron, όμως τίποτα δεν είναι δύσκολο. Τερμάτισε πρώτη σε 3:49:47 σημειώνοντας ρεκόρ διαδρομής σε άνδρες και γυναίκες!

 

Σε μία δημοσίευση στην προσωπική σελίδα που διαθέτει στο instagram, η Herron ανέφερε ότι είχε αρκετά χρόνια να αγωνιστεί στο Τέξας και το αποφάσισε από μία ιδιοτροπία. Θεώρησε ότι ήταν ένας πολύ καλός αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Western States Endurance Run, το οποίο θα διεξαχθεί στο τέλος του μήνα, όπου ελπίζει να βελτιώσει την όγδοη θέση που κατέλαβε πέρυσι.

Η διαδρομή στο Τέξας είναι γεμάτη με μονοπάτια από βράχους και ρίζες, ενώ περιλαμβάνει σύντομες, απότομες αναβάσεις, αλλά και δύο μεγαλύτερους λόφους. «Είναι γνωστό ότι κάνει έναν σκληρό τύπο να κλαψουρίζει», σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα. Όμως η 41χρονη θρύλος του υπερτρεξίματος κατάφερε να διανύσει την απόσταση γρήγορα και τελείωσε με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Μόλις πριν από μερικούς μήνες, ο Herron κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ 48 ωρών, τρέχοντας 270,5 μίλια γύρω από μια πίστα 400 μέτρων. Σίγουρα φαίνεται ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα.