Η ουκρανική Εθνική Ομάδα Έπταθλου κλήθηκε και θα συμμετάσχει στο 4ο Portarathlon

 Runbeat Team   10:40 01-04-2022  

Η ουκρανική Εθνική Ομάδα Έπταθλου κλήθηκε και θα συμμετάσχει στο 4ο Portarathlon


Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η οργανωτική επιτροπή του 4ου Portarathlon, μίας διοργάνωσης σύνθετων αγωνισμάτων που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το διήμερο 21-22 Μαΐου στη Νάξο.

Η Εθνική Ομάδα Επτάθλου της Ουκρανίας θα λάβει μέρος στη διοργάνωση μετά από πρόσκληση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στην ουκρανική Ομοσπονδία στίβου!

 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «χαιρόμαστε πολύ που θα έχουμε κοντά μας τις επταθλήτριες Daryna Sloboda, Yuliya Loban και Daria Dikhanova, οι οποίες θα φτάσουν στη Νάξο για προπόνηση το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου ώστε να συμμετάσχουν στο Portarathlon στις 21-22 Μαΐου».

Οι εγγραφές για το 4ο Portarathlon έχουν ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 9 Μαΐου στην εξής διεύθυνση: https://www.portarathlon.gr/athletes-registration/

Το Portarathlon, μετά την έγκριση της Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου (W.A.), θα είναι αναβαθμισμένο φέτος καθώς συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία Bronze Level της W.A. και θα υποδέχεται κορυφαίους Δεκαθλητές και κορυφαίες Επταθλήτριες από όλο τον κόσμο.