Ι. Παναγιωτοπούλου: «Τα τελευταία χρόνια ανεβαίνω σταδιακά και είμαι πολύ χαρούμενη με τις επιδόσεις μου»

 Runbeat Team   11:30 19-03-2023  

Ι. Παναγιωτοπούλου: «Τα τελευταία χρόνια ανεβαίνω σταδιακά και είμαι πολύ χαρούμενη με τις επιδόσεις μου»


Η νικήτρια του 11ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 1:17:46 και έδειξε ότι βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία. Η αθλήτρια της Αναγέννησης Λαμίας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη της, δείχνοντας τη χαρά της για τη βελτίωσή της.

 

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη γιατί η διαδρομή είναι δύσκολη, οπότε βάζω στόχο να τρέξω κι άλλον ημιμαραθώνιο με καλύτερη επίδοση. Θα ήθελα η χρονιά φέτος να κλείσει με κάτω από 1:17. Η προπόνησή μου φέτος είναι εντελώς διαφορετική με πέρυσι, από ό,τι φαίνεται μου ταιριάζει αυτό το στιλ προπόνησης, όπως και τα χιλιόμετρα. Λόγω της ηλικίας μου εστιάζω πιο πολύ στο 10άρι, τα επόμενα χρόνια στον μαραθώνιο. Τα τελευταία χρόνια ανεβαίνω σταδιακά και είμαι πολύ χαρούμενη με τις επιδόσεις μου» ήταν τα λόγια της Ισμήνης Παναγιωτοπούλου.

Από την πλευρά της η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Για μένα ήταν περάσματα ο συγκεκριμένος αγώνας για τον Μαραθώνιο της Βιέννης στις 23 Απριλίου. Είμαι ευχαριστημένη από τον χρόνο μου και πολύ χαρούμενη για την Ισμήνη που κέρδισε. Με βοήθησε πολύ ο κόσμος και ειδικά στην ανηφόρα».

  Η Σταματία Νούλα, είπε για το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση: «Ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Τρέχω πρώτη φορά στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Στις δυσκολίες που είχε η διαδρομή με βοήθησε πολύ η συναθλήτρια μου, Ευσταθία Φλώρου και με εμψύχωνε ο προπονητής μου Ιάσωνας Ιωαννίδης και ο κόσμος. Αν και είναι ο δεύτερος ημιμαραθώνιος της καριέρας μου είμαι ικανοποιημένη από τον χρόνο μου. Επόμενος στόχος μου είναι ο Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης».