Η Περιφέρεια Κρήτης αναλαμβάνει τη δαπάνη ρουχισμού για φέρελπις αθλητές-τριες στίβου

 Runbeat Team   18:12 24-11-2021  

Η Περιφέρεια Κρήτης αναλαμβάνει τη δαπάνη ρουχισμού για φέρελπις αθλητές-τριες στίβου


Η εξαιρετική συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης συνεχίζεται καθώς, όπως έγινε γνωστό, η πρώτη θα καλύψει τη δαπάνη αθλητικού ρουχισμού για τους Πανελληνιονίκες στίβου Κ16.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική οικονομική ενίσχυση για τις οικογένειες των αθλητών και αθλητριών που ασχολούνται με τον στίβο και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες περιφέρειες της Ελλάδας.

 

Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης για την προσφορά της. Όπως αναφέρει: «Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και συνολικά «ο κόσμος του στίβου της Κρήτης», αθλητές – αθλήτριες, προπονητές – προπονήτριες, εκπρόσωποι σωματείων, κριτές και οι οικογένειες των αθλητών μας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete για την διαχρονική και «απλόχερη» στήριξη του στίβου της Κρήτης σε όλα τα επίπεδα.

Η συγκεκριμένη απόφασή από την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete και συγκεκριμένα του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη για την παροχή ρουχισμού (φόρμες) στους τρεις πρώτους πανελληνιονίκες της Κρήτης για την κατηγορίας Κ16, δηλαδή σε νεαρούς εξελίξιμους αθλητές – αθλήτριες 14 – 15 ετών, αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τη συνέχιση των αθλητικών προσπαθειών τους, ηθική επιβράβευση για τις επιτυχίες τους και «οικονομική βοήθεια» τόσο για τα σωματεία μας όσο και για τις οικογένειες των αθλητών μας.

Οι αθλητικές φόρμες θα δοθούν σε 52 αθλητές – αθλήτριες που προέρχονται από 15 σωματεία της Κρήτης, από τη Σητεία μέχρι και το Καστέλι Κισσάμου.

Είμαστε σίγουροι ότι με την απόφαση αυτή, η Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete θα αποτελέσει πρότυπο και για τις άλλες περιφέρειες της χώρας μας για αντίστοιχες παροχές σε νεαρούς αθλητές και συνολικότερη στήριξη του ελληνικού κλασικού αθλητισμού».