Στην Κρήτη ο Ντιν Καρνάζης – Πρωτοβουλία για τη δημιουργία πακέτων με «δρομικές εμπειρίες» σε όλο το νησί

 Runbeat Team   15:53 28-06-2022  

Στην Κρήτη ο Ντιν Καρνάζης – Πρωτοβουλία για τη δημιουργία πακέτων με «δρομικές εμπειρίες» σε όλο το νησί


Ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος «Ντιν» Καρνάζης επισκέφτηκε τις τελευταίες ημέρες την Κρήτη για πρώτη φορά στη ζωή του, μένοντας έκπληκτος από το τοπίο της. Τα στοιχεία που «συνάντησε» στην Κρήτη ο Καρνάζης ενίσχυσαν την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει πακέτα με «δρομικές εμπειρίες» (run tour experiences) που θα αφορούν όλη την Κρήτη και την προώθησή της στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Ο Ντιν Καρνάζης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη στο Ηράκλειο.

 

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Περιφέρειας Κρήτης: «Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των τρόπων συνεργασίας του υπερμαραθωνοδρόμου με την Περιφέρεια Κρήτης για την περαιτέρω προώθηση της Κρήτης, δεδομένου ότι αποτελεί διακριτό τουριστικό προορισμό με παγκόσμια απήχηση.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε επίσης, η δυνατότητα προώθησης της Κρήτης μέσω του κρητικού διατροφικού προτύπου, η δυνατότητα συμμετοχής του αθλητή σε μελλοντικές εκδηλώσεις αθλητικού τουρισμού της Κρήτης και η περαιτέρω προβολή της Κρήτης μέσω των εντυπώσεων που θα μεταφέρει ο κ. Καρνάζης από το ταξίδι του στην Κρήτη στις Η.Π.Α. και σε όλο τον κόσμο».

Ο Ντιν Καρνάζης επισκέφτηκε μεταξύ άλλων τα βουνά και τα μονοπάτια της Ανατολικής Κρήτης, με όλους όσους βρέθηκαν εκεί να φωτογραφίζονται μαζί του.

Στην Κρήτη ο Ντιν Καρνάζης – Πρωτοβουλία για τη δημιουργία πακέτων με «δρομικές εμπειρίες» σε όλο το νησί runbeat.gr