Η Σ. Σακοράφα υποδέχθηκε τους χιλιάδες δρομείς στον τερματισμό του ΑΜΑ (Pics)

 Runbeat Team   14:29 16-11-2021  

Η Σ. Σακοράφα υποδέχθηκε τους χιλιάδες δρομείς στον τερματισμό του ΑΜΑ (Pics)


Η Σοφία Σακοράφα είχε μία αρκετά «γεμάτη» ημέρα την Κυριακή, καθώς βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών που έλαβαν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ήταν από νωρίς το πρωί στην ιστορική αφετηρία του Μαραθωνίου στον Μαραθώνα όπου χιλιάδες δρομείς περίμεναν την εκκίνηση την οποία έδωσε η ίδια, μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα.

 

Στη συνέχεια η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ήταν στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Εκεί παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στην γραμμή του τερματισμού υποδεχόταν χειροκροτώντας τους τερματίζοντες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δρομέα αργά το βράδυ, ακούραστη με το χαμόγελο στα χείλη δεν έκρυβε την ικανοποίησή της.

Υπήρξε αθλήτρια η κα Σακοράφα και γνωρίζει πολύ καλά την αξία του χειροκροτήματος, της υποδοχής και της επιβράβευσης της προσπάθειας.

Η έκπληξη των δρομέων ήταν μεγάλη όπως και η αυθόρμητη εκδήλωση όταν διαπίστωναν ότι η πρόεδρος είναι εκεί και τους χειροκροτεί. Την χαιρετούσαν, την αγκάλιαζαν και ήθελαν μια φωτογραφία μαζί της απαθανατίζοντας την στιγμή.