Ικανοποίηση στον ΣΕΓΑΣ για το προπονητικό κέντρο του Δήμου Αντονί στο Παρίσι ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων 2024

 Runbeat Team   16:28 04-12-2022  

Ικανοποίηση στον ΣΕΓΑΣ για το προπονητικό κέντρο του Δήμου Αντονί στο Παρίσι ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων 2024


Στην Γαλλία και συγκεκριμένα στον Δήμο Αντονί στο Παρίσι βρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Γιάννης Μυστακίδης προκειμένου να επισκεφθούν προπονητικό κέντρο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει η ομάδα μας πριν τους Ολυμπιακούς του 2024.

 

Οι δύο εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας έγιναν δεκτοί με μεγάλη χαρά από τους ανθρώπους του Δήμου, εκεί όπου εργάζεται ο Έλληνας Ιωάννης Βουλδούκης, αλλά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Αρμενίας, κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος και φίλος της χώρας μας, Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Ικανοποίηση στον ΣΕΓΑΣ για το προπονητικό κέντρο του Δήμου Αντονί στο Παρίσι ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων 2024 runbeat.gr

«Το προπονητικό κέντρο είναι υψηλών προδιαγραφών και διαθέτει όλα όσα χρειάζεται η ομάδα μας για την προετοιμασίας της. Υπάρχει προπονητήριο για τις ρίψεις και φυσικά εξοπλισμένες αίθουσες ενδυνάμωσης και εκ γύμνασης. Η εικόνα που αποκομίσαμε ήταν πολύ καλή. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους στο Δήμο που μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά» είπε ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου. Το Georges – Suant Stadium βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το ολυμπιακό χωριό όπου θα μείνουν οι αποστολές στη διάρκεια των Αγώνων.