Ημερίδα κλειστού στίβου στην Θεσσαλονίκη: Ξεχώρισαν Ρίζος, Χρυσάφης, Μουζενίδης και Τριανταφύλλου

 Runbeat Team   11:48 05-02-2023  

Ημερίδα κλειστού στίβου στην Θεσσαλονίκη: Ξεχώρισαν Ρίζος, Χρυσάφης, Μουζενίδης και Τριανταφύλλου


Ο Γιάννης Ρίζος ήταν ένας από τους αθλητές που ξεχώρισαν στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε χθες (04/02) στις εγκαταστάσεις του κλειστού προπονητηρίου “Τασούλα Κελεσίδου” στους Αμπελόκηπους.

Ο αθλητής του Νίκου Βαρσάμη ξεπέρασε τα 5,51 μ. στο επί κοντώ κι έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού. Ο αθλητής στη συνέχεια είδε τον πήχη στα 5,62 μ., στην προσπάθεια του να βελτιώσει το απόλυτο ατομικό του ρεκόρ. Ο Ρίζος βελτίωσε το ρεκόρ του στον κλειστό, καθώς είχε 5,45 μ. από την περσινή σεζόν, ενώ φέτος είχε ξεπεράσει τα 5,42 μέτρα.

 

Καλή παρουσία πραγματοποίησε και ο Γιώργος Παπαναστασίου με 5,00 μ. και άκυρα άλματα στα 5,20 μέτρα. Ο αθλητής ανήκει στην κατηγορία Κ20 και αναμένεται να διεκδικήσει την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας του (όριο 5,00 μ.).

Στην ίδια διοργάνωση ο Οδυσσέας Μουζενίδης αναδείχθηκε νικητής με βολή στα 19,19 μ., ενώ είχε μία ακόμη μεγάλη βολή στα 19,02 μ. στην πρώτη του βολή. Δεύτερος ήταν ο Τάσος Λατιφλάρι με 18,98 μέτρα.

Ο Δημήτρης Χρυσάφης πρόσθεσε μία ακόμη γρήγορη κούρσα στα πόδια του, αφού όπως και την περασμένη εβδομάδα έτσι και σήμερα αναδείχθηκε νικητής στα 60 μ. με 6.75. Στο μήκος η Βασιλική Χαϊτίδου ήταν πρώτη με 6,11 μ., ενώ στο ύψος η Παναγιώτα Δόση λίγες ώρα από το 1,78 μ. στην Καλλιθέα πέρασε το 1,80 μ. στον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

 

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου, τρεις εβδομάδες από το εντυπωσιακό 4,30 μ. στο επί κοντώ πραγματοποίησε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση. Η νεαρή ξεπέρασε τα 4,20 μ. κι έδειξε να σταθεροποιείται σε επιδόσεις, που στο εγγύς μέλλον θα την οδηγήσουν σε μεγαλύτερα άλματα. Η αθλήτρια στη συνέχεια έχασε στις λεπτομέρειες το 4,31 μέτρα. Η νεαρή από το ζέσταμα ακόμη έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς δοκίμασε σε προσπάθειες πολύ πάνω από το ρεκόρ της.

Στο επί κοντώ Γυναικών Κ18 η γεννημένη το 2009 Αριάδνη Μήρτσιου αναδείχθηκε νικήτρια με 3,80 μ. και ακολούθησε η Εβίνα Παναγιώτου με την ίδια επίδοση.

Δείτε τα αποτελέσματα πατώντας εδώ.