Ημιμαραθώνιος Big Half: Νικητές η Charlie Purdue και ο Jake Smith

 Runbeat Team   20:10 22-08-2021  

Ημιμαραθώνιος Big Half: Νικητές η Charlie Purdue και ο Jake Smith


Πολύ καλές επιδόσεις από την Charlie Purdue και τον Jake Smith στον ημιμαραθώνιο «Vitality Big Half» που έγινε στους δρόμους του Λονδίνου σήμερα.

Νέο ρεκόρ κούρσας για την Purdue

Η Purdue πήρε την τρίτη νίκη της καριέρας της στον συγκεκριμένο αγώνα, βελτιώνοντας μάλιστα το ρεκόρ κούρσας το οποίο είχε στην κατοχή της. Η βρετανίδα νίκησε με χρόνο 61:51 και έδειξε έτοιμη για τον μαραθώνιο του Λονδίνου που θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Hannah Irwin με 73:24 και στην τρίτη η Naomi Mitchell με 74:24.

 

Μετά τη νίκη της, η Purdue τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχω προπονηθεί πολύ σκληρά για τον Μαραθώνιο του Λονδίνου, οπότε δεν ήμουν σίγουρη για το πόσο κουρασμένη θα ήμουν, αν και εν τέλει ένιωσα εντάξει»

Οριακή νίκη του Smith στους άνδρες

Στον αγώνα των ανδρών, ο νεαρός Jake Smith ήταν για ακόμα μία φορά πολύ καλός σε επίσημη διοργάνωση παίρνοντας τη νίκη με χρόνο 62:06, αφήνοντας πίσω του για λίγο τον Jack Rowe (62:11). Τρίτος στον αγώνα τερμάτισε ο Aadan με χρόνο 62:28.

«Μπήκα σε αυτόν τον αγώνα ως ο γρηγορότερος και είχα την πίεση να τα καταφέρω, συνεπώς το να φτάσω στη νίκη είναι εκπληκτικό» είπε μετά τη νίκη του ο Smith.