Insight View: Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά με interval προπόνηση ο Sondre Moen (Vid)

 Runbeat Team   9:30 19-05-2021  

Insight View: Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά με interval προπόνηση ο Sondre Moen (Vid)


Ο Sondre Moen δεν έχει «days off», συνεχίζοντας την σκληρή του προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Νορβηγός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Sestriere, εκεί όπου προπονείται εντατικά για την Ολυμπιάδα του καλοκαιριού, αλλά και τους επόμενους αγώνες που θα λάβει μέρος.

 

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι βρίσκεται μόνος του στο ξενοδοχείο, μαζί με τα άτομα της ομάδας του και το προσωπικό, κάτι το οποίο βέβαια τον βοηθά στο να εστιάζει στις προπονήσεις του, καθώς δεν έχει πολλά πράγματα να κάνει. Ο Moen θα μείνει στην Ιταλία μέχρι τις 2 Ιουνίου, όταν και θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να λάβει μέρος σε μία διοργάνωση. Στη συνέχεια, αναμένεται να επιστρέψει ξανά στο Sestriere στις 6 Ιουνίου, για να αποχωρήσει ξανά στις 25 Ιουλίου, λίγο πριν αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε ένα πρόσφατο IG TV βίντεο που δημοσίευσε (*) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Νορβηγός αθλητής μοιράστηκε απόσπασμα από την Interval προπόνηση που ακολούθησε. Στο βίντεο μπορούμε να δούμε τον Moen να προπονείται με τον Soufiane Bouchikhi, σε ένα στάδιο.

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.