Insight View: Τι κάνουν οι πρωταθλητές πριν βγουν στην «πίστα»; Όλα όσα δεν βλέπουμε

 Runbeat Team   13:56 13-03-2021  

Insight View: Τι κάνουν οι πρωταθλητές πριν βγουν στην «πίστα»; Όλα όσα δεν βλέπουμε


Στιγμές από τον χώρο προθέρμανσης των αθλητών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του ο Simon Hansen.

Ο Δανός δρομέας συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και έλαβε μέρος στα 60 μέτρα, εκεί όπου κατάφερε μάλιστα να κάνει χρόνο 6.83, αρκετά κοντά στο ατομικό του ρεκόρ. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος σε έναν από τους λογαριασμούς του στο Instagram, μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από τον χώρο προθέρμανσης των αθλητών.

 

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε κυρίως άνδρες δρομείς που πρόκειται να αγωνιστούν στο τρέξιμο μετ’ εμποδίων και γυναίκες σπρίντερ των 60 μέτρων, να κάνουν την προθέρμανσή τους. Αν και το βίντεο δεν ξεπερνά σε διάρκεια το ένα λεπτό, ένα… αθλητικό μάτι μπορεί να παρατηρήσει πολλά και να δει από «μέσα» το πως προετοιμάζονται οι αθλητές υψηλού επιπέδου λίγη ώρα πριν βγουν για να αγωνιστούν. Προπονητές, αθλητές και άτομα της διοργάνωσης βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε εκείνο τον χώρο με σκοπό να καταφέρουν να βγάλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: