Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Στεφανίδη στην Καλιφόρνια (Vid)

 Runbeat Team   9:10 03-05-2021  

Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Στεφανίδη στην Καλιφόρνια (Vid)


Μία πολύ καλή παρουσία είχε η Κατερίνα Στεφανίδη στην Καλιφόρνια, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να ξεπερνάει τα 4,61 και να δείχνει πως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ανήρτησε η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς, οι προσπάθειες στα 4.40-4.50-4.61, ολοκληρώθηκαν με σχετική άνεση, με τη Στεφανίδη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στους αγώνες.

"Πολύ δύσκολες συνθήκες σήμερα αλλά κατάφερα να κερδίσω τον δυνατό αέρα, το κρύο και τον αγώνα. Επόμενος αγώνας στις 9 Μαΐου", ανέφερε η ίδια στην ανάρτησή της στο Instagram.

Από κει και πέρα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νικόλας Σκαρβέλης στη διάρκεια της προπονητικής ημερίδας στο προπονητικό κέντρο Τσούλα Βίστα.

Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας στην πρώτη του βολή σημείωσε 20,18 μ. και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα. Ο έμπειρος αθλητής ήταν άκυρος στη δεύτερη του προσπάθεια, συνέχισε στα 19,23 μ., 19,62 μ. και 19,93 μ. για να ολοκληρώσει ικανοποιητικά την τέταρτη αγωνιστική του παρουσία στη σεζόν.

Ο Σκαρβέλης βρίσκεται στην 43η θέση της κατάταξης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θέση την οποία θα κληθεί να βελτιώσει, προκειμένου να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.