Κλείνουν στις 30 Αυγούστου οι εγγραφές για τον 4ο Νάουσα Βέρμιο Trail

 Runbeat Team   12:12 24-08-2022  

Κλείνουν στις 30 Αυγούστου οι εγγραφές για τον 4ο Νάουσα Βέρμιο Trail


Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του 4ου Νάουσα Βέρμιο Trail, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες, ένας 24χλμ και ένας 10χλμ με εκκίνηση και τερματισμό το πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα. Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 30 Αυγούστου, ενώ οι διοργανωτές υπόσχονται ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι ακόμα καλύτερη από τις προηγούμενες.

 

Σήμερα, μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο που προϊδεάζει όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή για το τι θα ακολουθήσει.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έγγραφού πατώντας ΕΔΩ

Με συλλεκτικό μετάλλιο

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μετάλλιο του 4ου Νάουσα Βέρμιο Trail θα είναι συλλεκτικό. Στη μία πλευρά απεικονίζει το λογότυπο του συλλόγου και στην άλλη πλευρά το χάλκινο μνημείο των ηρωίδων της Νάουσας που φιλοτέχνησε η γλύπτρια Κατερίνα Χαλεπά – Κατσάτου, το 1973: μια Ναουσαία κρατά στην αγκαλιά της τα δύο παιδιά της.

Είναι εκεί για να θυμίζει τον ηρωικό θάνατο που είχαν τα γυναικόπαιδα της Νάουσας το 1822, όταν εισέβαλαν στην πόλη τους οι Τούρκοι και για να μην τους κακοποιήσουν διάλεξαν να πέσουν στον καταρράκτη του ποταμού Αράπιτσα και να σκοτωθούν αγκαλιά με τα παιδιά τους.