«Κλείνουν» τα μεσάνυχτα οι εγγραφές στον 6ο Veikou Trail

 Runbeat Team   12:34 26-01-2022  

«Κλείνουν» τα μεσάνυχτα οι εγγραφές στον 6ο Veikou Trail


Για λίγες ώρες θα είναι ακόμα ανοικτή η πλατφόρμα εγγραφής στον 6ο Veikou Trail καθώς όπως ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή οι εγγραφές θα κλείσουν σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 12 το βράδυ.

Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά οι αγώνες ήταν να διεξαχθούν στις 23/01, όμως λόγω της πανδημίας του covid 19 οι διοργανωτές αποφάσισαν να τους αναβάλουν και τους όρισαν εκ νέου για την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρουν στην ενημέρωσή τους, «οι εγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και το κλείσιμο, πριν την αναβολή, είναι ενεργές και όσοι δρομείς επιθυμούν να λάβουν μέρος στην νέα ημερομηνία, μπορούν να προχωρήσουν στην πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

 

Σημαντικό: Όσοι δρομείς εγγραφούν ή έχουν ήδη εγγραφεί, θα πρέπει απαραίτητα, για να είναι ενεργή η εγγραφή τους, να πραγματοποιήσουν την πληρωμή έως την Παρασκευή 28/01 στις 14:00 το μεσημέρι. Όσοι πραγματοποιήσουν πληρωμή σε άλλη τράπεζα, εκτός την συνεργαζόμενης με την διοργάνωση, θα πρέπει απαραίτητα να αποστείλουν το αποδεικτικό πληρωμής στο [email protected] έως την Παρασκευή 28/01 στις 14:00 το μεσημέρι.

Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εύκολα και γρήγορα αρκεί να μπουν στη σελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr. Στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην σχετική φόρμα και επιλέγουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Επίσης επιλέγουν τον χρόνο επίδοσής τους, ώστε να τοποθετηθούν στο αντίστοιχο μπλοκ εκκίνησης. Στο τέλος, ορίζουν και σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 5 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση.

Πέρα από τις ατομικές συμμετοχές ενηλίκων διατίθενται και αντίστοιχες ομαδικές για γκρουπ 5 ατόμων και άνω. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας υπεύθυνος της ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Και μην ξεχνάμε τις σκυταλοδρομίες, που από την φετινή διοργάνωση εντάχθηκαν στο πρόγραμμα. Σκυταλοδρομίες 10χλμ (2 Χ 5χλμ) ανδρών, γυναικών, μικτή. Πάρε λοιπόν τον φίλο σου, την φίλη σου, τον συνάδελφό σου ή όποιον θέλεις εσύ. Φτιάξε την ομάδα σου και κάνε το τρέξιμό σου ποιο ενδιαφέρων και παιχνιδιάρικο!

Εγγραφές πραγματοποιούνται και μέσω της πλατφόρμας www.racefinder.gr».

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα διεξαχθούν τρεις αγώνες και συγκεκριμένα, ένας αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 5 χιλιομέτρων, ένας αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 10 χιλιομέτρων και ένας αγώνας Trail 10 χλμ Relay (2 X 5χλμ).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected].