Κλειστό το παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου την Κυριακή λόγω του Run Greece

 Runbeat Team   9:32 08-04-2022  

Κλειστό το παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου την Κυριακή λόγω του Run Greece


Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι του δρομικού κινήματος της Κρήτης για τη διεξαγωγή του Run Greece Ηράκλειο μεθαύριο Κυριακή 10/4, το οποίο διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστικήκαι τοπικούς χορηγούς τα Super Market Χαλκιαδάκης, τις Μινωικές Γραμμές και το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.

 

Περισσότεροι από 1800 δρομείς όλων των ηλικιών έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή καλύπτοντας ουσιαστικά τις θέσεις συμμετοχής στα 5 και 10 χιλιόμετρα

Εάν υπάρξουν ελεύθερες θέσεις ειδικότερα στον παιδικό αγώνα θα δοθούν αύριο Σάββατο 9 Απριλίου από 10.00 – 19.00 στο Παγκρήτιο στάδιο (θύρα 17-Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων).

Την Κυριακή ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές.

Για τη διευκόλυνση των δρομέων και προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα, την Κυριακή 10 Απριλίου το Παραλιακό μέτωπο από το ύψος του Παγκρητίου σταδίου μέχρι τον Ι.Ν. του Αγίου Πέτρου και στο ύψος της οδού Χάνδακος, θα είναι κλειστό για την Κυκλοφορία από τις 07.00 μέχρι τη λήξη των αγώνων περίπου στις 14.00.

Παραλαβή του εξοπλισμού

Όλοι οι δρομείς που έχουν κάνει εγγραφή πρέπει να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους από το Παγκρήτιο Στάδιο (Δυτική πλευρά – Θύρα 17 αίθουσα πολλαπλών χρήσεων) το Σάββατο 9 Απριλίου από 10.00 – 20.00 (οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται στο στάδιο πεζοί από το δυτικό ή ανατολικό φυλάκιο του σταδίου μέχρι και την θύρα 17).

Οι θεατές των αγώνων μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκκινήσεις των αγωνισμάτων στην οδό Σπύρου Μουστακλή και τους τερματισμούς από τις κερκίδες που είναι στο νότιο πέταλο του σταδίου «θύρες 15 και 16».

Η έξοδος όλων των δρομέων από το Παγκρήτιο στάδιο μετά τον τερματισμό θα πραγματοποιείται από τη θύρα 18.

Η προθέρμανση των δρομέων μπορεί να πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου ή στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Την Κυριακή 10 Απριλίου συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να προσέρχονται στο Παγκρήτιο στάδιο τουλάχιστον 1,5 ώρα πριν από την εκκίνηση τους αγωνίσματος τους, ενώ ο δυτικός χώρος του σταδίου θα είναι διαθέσιμος για στάθμευση των ΙΧ οχημάτων τους.

Η πρόσβαση στο ανατολικό χώρο στάθμευσης του σταδίου δε θα επιτρέπεται.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα παρακαλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας και Δημοτικής Αστυνομίας για την πρόσβαση τους στους χώρους του Παγκρητίου Σταδίου.

Ώρες εκκινήσεων:

10.00: Εκκίνηση 10χλμ.

11.30: Εκκίνηση Παιδικού Αγώνα

11.45: Εκκίνηση 5 χλμ.