Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Tyros Triathlon 2021

 Runbeat Team   21:35 11-08-2021  

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Tyros Triathlon 2021


Οι εγγραφές για το Tyros Triathlon 2021 άνοιξαν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου στον Τυρό Αρκαδίας και πρόκειται για την επιστροφή της διοργάνωσης μετά την ματαίωσή της το 2020 λόγω κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

«Η αντίστροφή μέτρηση για την εκκίνηση του Tyros Triathlon αρχίζει. Το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021 το αθλητικό ραντεβού έχει κλειστεί στον Τυρό Αρκαδίας όπου η «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ» Κοινσεπ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας διοργανώνει το Tyros Triathlon 2021.

Η πανδημία δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί πέρσι η διοργάνωση, αλλά ήρθε η ώρα να «πάρουμε τη ζωή μας πίσω» κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά του Μυρτώου Πελάγους, να ποδηλατήσουμε και να τρέξουμε σε μια από τις ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Πελοποννήσου, δοκιμάζοντας την αντοχή μας σε ένα αγώνα καταξιωμένο για την ποιότητα του.

 

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα sprint triathlon (750m κολύμβηση / 20km ποδήλατο / 5km τρέξιμο) με εκκίνηση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 09:00. Μία ημέρα νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 οι συμμετέχοντες μπορούν να ζήσουν μια ιδανική κολυμβητική εμπειρία σε διαδρομές 500μ έως 14ετών /1000μ / 2000μ.

Την Κυριακή θα γίνουν και οι παιδικοί αγώνες swim – run

H Οργανωτική Ομάδα του Αγώνα αναλαμβάνει την ευθύνη για διοργάνωση σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διασποράς και εξάπλωσης του covid-19.

Οι διοργανωτές όπως κάθε χρόνο σχεδιάζουν παράλληλες δράσεις και υπόσχονται ξεχωριστές στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες, συνοδούς και επισκέπτες. Το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων θα διαμορφωθεί ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Οι εγγραφές ανοίγουν την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 και θα κλείσουν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 ενώ δεν θα υπάρχει δυνατότητα για εγγραφή την προηγούμενη και την ημέρα του αγώνα.

Στο ιδανικό σκηνικό που διαμορφώνει το Μυρτώο Πέλαγος και ο Πάρνωνας σας προσκαλούμε να βιώσετε την εμπειρία ενός ξεχωριστού αγώνα».