Στην τελική ευθεία και με κορυφαίες συμμετοχές το Tyros Triathlon 2021 – Στις 13 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι εγγραφές

 Runbeat Team   16:05 11-09-2021  

Στην τελική ευθεία και με κορυφαίες συμμετοχές το Tyros Triathlon 2021 – Στις 13 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι εγγραφές


Η εκκίνηση του Tyros Triathlon 2021 πλησιάζει, με τις ετοιμασίες για τον αγώνα που θα γίνει στον Τυρό Αρκαδίας στις 18-19 Σεπτεμβρίου, στην πανέμορφη Νότια Κυνουρία, να βρίσκονται στην τελική ευθεία. Οι διοργανωτές δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχτούν αθλητές, αθλούμενους και συνοδούς σε μια γιορτή του αθλητισμού, με τις εγγραφές να ολοκληρώνονται στις 13 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε το δελτίο τύπου των διοργανωτών:

«Η «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ» Κοινσεπ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας έχει φροντίσει για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου σε καταπληκτικές διαδρομές, σε μια από τις ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Πελοποννήσου.

 

Ο χαρακτήρας του καταξιωμένου και ποιοτικού αγώνα ενισχύεται και από τις συμμετοχές σημαντικών αθλητών που έχουν στο καλεντάρι τους τη διοργάνωση και έχουν ήδη δηλώσει παρών για την εκκίνηση του Tyros Triathlon 2021.

Μεταξύ άλλων στον Τυρό Αρκαδίας θα ταξιδέψουν το διήμερο 18&19 Σεπτεμβρίου, ο Σπύρος Γκοτζιάς – για να υπερασπιστεί και την πρώτη θέση του 2019, που θα έχει δυνατό ανταγωνισμό από το Παναγιώτη Δημόπουλο και το Σταύρο Ανδρέου. Στην εκκίνηση θα βρίσκεται και ο Ανάστασης Μητρόπαπας με την πολύτιμη αγωνιστική και διοργανωτική εμπειρία του. Την διοργάνωση θα τιμήσουν και δυνατές συμμετοχές του γυναικείου φύλλου όπως η Αναστασία Τσουρουκτζή, η Μαρία Μαλάϊ και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Για μια ακόμη χρονιά το Tyros Triathlon θα έχει τη μεγάλη χαρά να απολαύσουν τη δράση με δυναμική συμμετοχή το δίδυμο Χρήστος Κορομηλάς- Γιώργος Γκούντας της ομάδας ΑμΕΑ του Ιωνά.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα sprint triathlon( 750m κολύμβηση / 20km ποδήλατο / 5km τρέξιμο) με εκκίνηση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 09:00 και παιδικούς αγώνες swim – run. Μία ημέρα νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 οι συμμετέχοντες μπορούν να ζήσουν μια ιδανική κολυμβητική εμπειρία σε διαδρομές 500μ / 750μ / 1500μ.

H Οργανωτική Ομάδα του Αγώνα αναλαμβάνει την ευθύνη για διοργάνωση σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διασποράς και εξάπλωσης του covid-19.

 

Οι εγγραφές θα κλείσουν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 ενώ δεν θα υπάρχει δυνατότητα για εγγραφή την προηγούμενη και την ημέρα του αγώνα».

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ