Μ. Αναγνώστου: «Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ»

 Runbeat Team   18:48 12-11-2022  

Μ. Αναγνώστου: «Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ»


Ο Μάριος Αναγνώστου ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα των 10 χιλιομέτρων του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας σημειώνοντας νέο ρεκόρ διαδρομής με χρόνο 30:08. Μιλώντας μετά τη νίκη του, έδειξε την χαρά του τόσο για την επίδοση που σημείωσε, όσο και για την όμορφη διοργάνωση.

«Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για αυτή την όμορφη γιορτή. Εγώ το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ αυτό που έγινε σήμερα. Έτρεχα πάντα το πεντάρι. Είδα πάρα πολύ κόσμο έξω στο δρόμο αλλά και στο στάδιο φέτος που επιχείρησα το δεκάρι. Συγχαίρω όλους τους συναθλητές μου και εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους τρέχουν και αύριο και ιδιαίτερα στον Κώστα Σταμούλη που κάνει το ντεμπούτο του στη Μαραθώνια διαδρομή», είπε ο Μάριος Αναγνώστου.

 

Ο Παναγιώτης Πετρουλάκης, ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών στην απόσταση. «Έτρεξα σήμερα ξανά για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια στον αγώνα κι ένιωσα πολύ άνετα. Είχε πολύ μεγάλο ενθουσιασμό η διαδρομή και πραγματικά το απόλαυσα», είπε ο νεαρός.

«Είναι η προσωπικά καλύτερη επίδοση για εμένα. Πήρα την τρίτη θέση και πραγματικά απόλαυσα πάρα πολύ όλη τη διαδρομή», είπε ο τρίτος του σημερινού αγώνα.

Οι πρώτοι τερματισμοί στο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν από τους τρεις αθλητές με χειρήλατα που μετείχαν στα 10χλμ. ΟΠΑΠ. Μέλη της ομάδα ΙΩΝΑΣ τερμάτισαν παρέα και κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων στις εξέδρες.