Μαμά έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στον μαραθώνιο σπρώχνοντας καρότσι με τα δύο της παιδιά!

 Runbeat Team   18:28 23-12-2022  

Μαμά έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στον μαραθώνιο σπρώχνοντας καρότσι με τα δύο της παιδιά!


Η Καναδή Tifanne Thayme συνδύασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πάθος της για το τρέξιμο και την προτεραιότητά της, που δεν είναι άλλη από την οικογένειά της, αφού σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στον μαραθώνιο σπρώχνοντας το διπλό καρότσι με τα παιδιά της!

Η Thayme που είναι κάτοικος Ντουμπάι έτρεξε πριν από λίγες ημέρες στον μαραθώνιο του Άμπου Ντάμπι τερματίζοντας σε 3:20:58, «παρέα» με τα δύο παιδάκια της στο διπλό τους καρότσι. Αυτή η επίδοση βελτίωσε το ρεκόρ Γκίνες που είχε στην κατοχή της η Βρετανίδα Jessica Bruce με 2:22:05 από το 2017 κι έτσι, η Thayme έγραψε ιστορία.

 

Στο διπλό καρότσι βρισκόταν η ενός έτους κόρη της και ο τριών ετών γιος της, με την Tifanne Thayme να τερματίζει στην 18η θέση της κατάταξης των γυναικών, και 6η στην ηλικιακή της κατηγορία, παρά το έξτρα βάρος που είχε να σπρώξει.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, έλαβε σημαντική βοήθεια από τον επίσης δρομέα σύζυγό της, Eamon Sallam. Η αθλήτρια από τον Καναδά αφιέρωσε το επίτευγμά της σε όλες τις μητέρες του κόσμου!