«Μαραθώνιος Αγάπης» από τον ΣΜΑΧ Φειδιππίδης

 Runbeat Team   10:41 27-12-2023  

«Μαραθώνιος Αγάπης» από τον ΣΜΑΧ Φειδιππίδης


Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο ΣΜΑΧ Φειδιππίδης, ο οποίος διοργανώνει έναν μαραθώνιο «αγάπης» με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την «Κιβωτό Αγάπης».

Όπως αναφέρει:

«Σε έναν ξεχωριστό Μαραθώνιο προσκαλούμε τα μέλη του ΣΜΑΧ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ και τους φίλους δρομείς να συμμετάσχουν τις φετινές γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Με αφετηρία την απόφαση του Δ.Σ. ώστε ένα (1) ευρώ από τις ομαδικές εγγραφές του Συλλόγου στους αγώνες βουνού «Koumaria Trail Series» να κατατεθεί στον κουμπαρά του ιδρύματος «Κιβωτός Αγάπης» που θα βρίσκεται στην αφετηρία του παιδικού αγώνα το Σάββατο 13/1, ο «Φειδιππίδης» διοργανώνει έναν Μαραθώνιο «Αγάπης» για την «Κιβωτός Αγάπης» που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 12/1 για την ενίσχυση του ιδρύματος.

 

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης» θα συνδράμει στην προσφορά των μελών και των φίλων του Συλλόγου καταθέτοντας, για κάθε 100 ευρώ που θα συγκεντρώνονται, ποσό 50 ευρώ από το ταμείο του.

Όσες/οι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον «Μαραθώνιο αγάπης για την Κιβωτό της αγάπης» παρακαλούνται να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα μέλη του Δ.Σ. Αντώνη Κατσίκη (τηλ 6906750495), Παναγιώτη Μητρουλια (τηλ 6983501401 - VIBER) και Αναστάσιο Νταουσιανη (τηλ. 6983510301) μέχρι την Τετάρτη 10/1 για τον τρόπο συγκέντρωσης των χρημάτων.

Ελάτε να αναδείξουμε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο του Σ.Μ.ΑΧ Φειδιππίδης, βοηθώντας από το υστέρημα σας την προσπάθεια της «Κιβωτός Αγάπης» να προσφέρει θαλπωρή στα παιδιά που τόσο την έχουν ανάγκη!».